Wonen

Zeg het met een verjaardagsboeket

samengesteld verjaardagsboeket

Wanneer iemand jarig is wil je hem of haar natuurlijk graag in het zonnetje zetten. Je geliefde, oma of een dierbare vriend. Met een verjaardagsboeket laat je zien hoezeer je diegene waardeert en liefhebt.

Maar lang niet altijd ben je in de gelegenheid om diegene persoonlijk te feliciteren. Omdat de afstand te groot is, je juist op de verjaardag andere verplichtingen hebt of om andere redenen. Juist dan is het fijn dat je het felicitatie boeket online kunt bestellen en laat bezorgen.

Want al ben je er dan niet live bij, het is wel een prachtige manier om de jarige job te feliciteren en te laten weten dat je deze speciale dag niet bent vergeten. Een verjaardagsboeket zegt meer dan duizend woorden.

Verjaardag bloemen maken het heel speciaal

Je kijkt ’s ochtends vroeg op de verjaardagskalender en ziet dat je vriendin jarig is. Wat erg, helemaal vergeten. Gelukkig bestaat er een reddende engel: online een boeket kopen. Want bestel je deze voor 11 uur ’s ochtends, dan wordt de bestelling nog diezelfde dag bezorgd. En dat op ieder adres in Nederland.

Je voegt een kaartje toe met daarop de felicitatiewens en de leverancier doet de rest. Overigens is het kaartje gratis, in tegenstelling tot vele andere online bloemenshops. Kies een verjaardagsboeket uit dat bij de jarige past en verras hem of haar met dit prachtige cadeau.

De bloemen zijn van uitstekende kwaliteit en worden zorgvuldig verpakt. Daardoor kan de ontvanger niet alleen tijdens de verjaardag zelf van het mooie boeket genieten, maar ook een hele periode erna.

Kant-en-klaar of zelf boeket samenstellen

Je kunt jarigen kant-en-klare verjaardagsboeketten geven. Een bos prachtige rozen, fleurige tulpen, een veldboeket of een mix van lelies met gerbera’s en groen.

Maar je kunt bij de leverancier ook zelf een boeket samenstellen. Een mix met daarin de lievelingsbloemen van de jarige verwerkt zorgen ervoor dat het boeket net wat persoonlijker wordt.

Om het geheel compleet te maken kun je er zelfs nog een mooie vaas bij laten bezorgen. Je plaatst de bestelling en de bloemist zorgt ervoor dat je de jarige een onvergetelijke dag bezorgd door een prachtig verjaardagsboeket aan te bieden.

Misschien vind je dit ook leuk

Comments are closed.

Meer in Wonen