Interieur

Geef je interieur een opfrisbeurt!

interieur

Af en toe kan het voorkomen dat je je interieur ineens helemaal beu bent. Het staat al jaren in de zelfde opstelling met dezelfde kleurtonen, dat heeft een opfrisbeurt nodig! Maar je wilt natuurlijk niet meteen een hele nieuwe inboedel aanschaffen, daarom kun je met deze tips een aantal kleine aanpassen aan je interieur geven, zodat die weer als nieuw oogt!

1. Ander kleurtje

De eerste tip is misschien wat voor de hand liggend, maar een andere kleur op de muur kan je interieur zo een andere uitstraling geven! Ga bijvoorbeeld voor de nieuwste trendkleur. Heb je geen zin om met een pot verf en kwast aan de slag te gaan, dan kun je ook kleur toevoegen in woonaccessoires zoals kussentjes, plaids, een gekleurde stoel of poef. Er zijn allerlei mogelijkheden om kleur toe te voegen in je interieur en dit zorgt echt voor een opfrissing!

2. Kies een lekker groot vloerkleed

Wil je extra sfeer en warmte in je interieur? Leg dan een vloerkleed of tapijt neer. Je hebt deze in allerlei soorten en maten, zo is er voor elke interieurstijl wel een bijpassend kleed te vinden. Als je gaat voor een lekker groot vloerkleed waar minstens al je meubelen met de voorkant op kunnen staan, geeft het ook meteen een luxe uitstraling aan je woonkamer. 

3. Fotobehang als echte eyecatcher

Ben jij opzoek naar die WOW-factor in jouw interieur? Kijk dan eens naar de mogelijkheden aan fotobehang. Met fotobehang kun je namelijk een mooie afbeelding of zelfgemaakte foto laten afdrukken op groot formaat. Dit zorgt voor een echte eyecatcher in je woning! Wat dacht je van een mooie foto van de natuur, een prachtige stad of misschien wel je eigen favoriete reisfoto op groot formaat behang! Bij topfotobehang.nl zijn er oneindige mogelijkheden aan fotobehang, zo is er voor ieder wat wils en voor elke kamer in huis een andere mogelijkheid. 

4. Opruimen en schoonmaken

Je wil het waarschijnlijk niet horen, want je hebt er vast geen zin in. Maar vaak kan je woning toch snel een rommeltje worden. Het regelmatig opruimen en schoonmaken van je woonkamer (en gehele huis) zorgt ervoor dat het een frissere en nettere uitstraling heeft. Zoek ook eens je rommel lades uit en gooi wat oude verzamelde troepjes weg. Gegarandeerd dat jij je een stuk fijner voelt in je opgeruimde en schone interieur!

Meer over wonen?

Misschien vind je dit ook leuk

Comments are closed.

Meer in Interieur