Wonen

Gevelonderhoud met chemische reiniging

gevelonderhoud

Gevelonderhoud nodig? Heb je last van groene aanslag of andere viezigheden op de gevel? Maak het gemakkelijk zonder vies te worden schoon met chemische reinigingsproducten.

Daarnaast zorg je met chemische reiniging ervoor dat de algen die de groene aanslagen veroorzaken goed schoon maakt. In deze blog leggen we graag uit hoe jij je gevel het beste kunt schoonmaken.

Chemische reinigingsproducten

Een gevel vol met groene alg of andere viezigheden is natuurlijk geen gezicht. Daarnaast verminderd het ook de waarde van je woning wanneer je het in de verkoop wilt zetten. Toch kijkt iedereen er met veel tegenzin tegenaan om de gevel schoon te maken. Echter kan dit zeer gemakkelijk en snel. Zet de hoge drukspuit maar weg en doe je regenpak maar weer uit, met chemische reiniging producten wordt je niet vies.

Eigenlijk is het grote voordeel nog niet eens dat je niet vies wordt maar dat de gevel goed wordt gereinigd. Wanneer je de gevel met een hoge drukspuit schoonmaakt blijven de algen zitten en groeien ze door het water al weer snel terug. Door chemisch gevelonderhoud verwijder je algen goed en wordt je niet vies. Het is namelijk gemakkelijk toe te passen met een borstel of een kwast.

Impregneren

Trots op je resultaat? Dat mag je zeker zijn. We hopen dan ook dat je zo lang mogelijk ervan kunt genieten. Om er nog langer van te genieten kun je ervoor kiezen om de gevel te impregneren. Door de gevel te impregneren maak je de gevel waterafstotend waardoor het beter bestand is tegen weertypen zoals regen, wind en vorst.

Door de gevel te impregneren zorg je er niet alleen voor dat het minder snel vies wordt maar maak je de gevel ook sterker. Impregneren voorkomt dat de gevel wordt aangetast en zorgt dat het een stabiel geheel blijft. Je gevel grondig en goed reinigen voor een lange tijd? Bekijk het aanbod reinigingsproducten en impregneermiddelen van Wallproducts. Deze online bouwwebshop heeft het totaal aanbod producten voor de muur.

Meer over gevelonderhoud?

Misschien vind je dit ook leuk

Comments are closed.

Meer in Wonen