Wonen

De beste manieren om de kerstsfeer in huis te halen

kerstsfeer

Stiekem ook al bezig met de kerst? Dan wil je vast een gezellige kerstsfeer in huis creëren. Maar hoe doe je dat? In deze blog vind je verschillende tips!

De kerstboom

Natuurlijk is het noodzakelijk dat je met kerst een kerstboom neerzet. U kunt gaan voor de kunstmatige boom wanneer je geen zin hebt om naalden op te ruimen en wanneer je elk jaar dezelfde boom wilt gebruiken. Als je die authentieke kerstsfeer in huis wilt, moet je voor een echte kerstboom gaan, dit is wel meer werk.

Wanneer je niet zo’n groot en lomp ding in huis wilt hebben kan je altijd nog voor een zeer kleine bureauboom gaan. Wanneer je de echte kerstsfeer in huis wilt hebben versier je deze boom natuurlijk van top tot teen met ballen en slingers en vergeet de piek niet.

Kerstdorp

Met een klein kerstdorpje breng je echt de kerstsfeer in huis. Als je een kerstdorp mooi wordt opgebouwd heb je het gevoel dat je er zelf in eentje woont. Met een Lemax kerstdorp heb je keuze uit heel veel verschillende kersthuisjes om je dorp mee te vullen. Je kan bij Lemax ook kiezen uit verschillende thema’s.

Je hebt Caddington Village: De elegantie van het Victoriaanse tijdperk ,Vail Village: robuuste, stevige huisjes , Harvest Crossing: typisch Amerikaans en Santa’s Wonderland: een leuke kerstsfeer. Maar je kan de thema’s ook combineren om aan het kerstdorp helemaal je eigen draai te geven.

Zet de muziek aan

Als je thuis bent, zet je spotify of de radio aan en luister je naar kerstmuziek. Voor een extra jingle jangle, bind een aantal sleebellen op de voordeur en luister naar het vrolijke welkom elke keer als de deur opengaat. Voor klassiek amusement, check de tv gids, zodat u geen kerstmis-specials op TV mist.

Maak wat familietijd om samen naar shows te kijken, nodig een vriend uit of knuffel met je huisdier. Als je echt van Kerstfilms houdt, begin dan een kerst themaverzameling met klassiekers als A Christmas Story, It’s a Wonderful Life, Scrooge en home alone. Op netflix staan een hele hoop kerstfilms.

Meer over wonen?

Misschien vind je dit ook leuk

Comments are closed.

Meer in Wonen