LaminaatParket-en-lamelparketSchuren-olieen-en-lakkenVloerVloeren

Houten Vloer Schuren

Houten vloer met schoenen

Een houten vloer laten schuren wordt vaak gedaan om de vloer er weer als nieuw uit te laten zien. Er wordt geadviseerd om dit ongeveer acht tot tien jaar te laten doen nadat de vloer gelegd is, bij intensief gebruik, en tien tot vijftien jaar na regulier gebruik. Op deze manier zorg je ervoor dat beschadigingen op de vloer verminderd worden, zodat je geen nieuwe vloer hoeft aan te schaffen. Voor het schuren van een houten vloer heb je de juiste apparatuur nodig. Schakel een vloerenspecialist in die hierover beschikt en gemakkelijk jouw vloer er weer als nieuw uit kan laten zien. Zijn er nog meer de voordelen voor het laten schuren van je houten vloer? 

Waarom een houten vloer schuren?

Om ervoor te zorgen dat je houten vloer nog lang mee kan gaan, kan de vloer speciaal onderhoud krijgen of op zijn tijd geschuurd worden. Naast het verlengen van de leeftijd van de vloer, heeft het schuren ook nog andere voordelen.

  • Het verwijderd krassen, vlekken en andere beschadigingen die ontstaan zijn door intensief gebruik. Denk bijvoorbeeld aan het schuiven van zware meubels of stoelen.
  • Het zorgt ervoor dat de vloer makkelijk hersteld wordt na beschadigingen waardoor er geen vloer renovatie toepasbaar is.
  • De vloer kan een compleet nieuw uiterlijk krijgen; afhankelijk van jouw wensen kun je ervoor kiezen om de vloer een andere kleur te geven na het schuren.

Expert nodig?

Afhankelijk van de oppervlakte, vlakheid en het aantal hoeken van de vloer kan er een kostenoverzicht gemaakt worden. Wil je hier meer informatie over? Of ben je benieuwd hoe de werkzaamheden verlopen voor het schuren van een houten vloer? Neem dan gemakkelijk contact op met een van onze vakmannen, online via de Matchmaker van MyGo. Onze vloerenspecialisten staan voor je klaar voor het verhelpen van vloer werkzaamheden en het beantwoorden van al je vragen.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a reply

Meer in Laminaat