Vloeren

Drie redenen om te kiezen voor een visgraat vloer

visgraat vloer

Een visgraat vloer zie je steeds vaker terugkeren. Niet alleen in huis, maar ook in kantoren. Dat is ook niet zo gek, want het heeft namelijk verschillende voordelen. De drie grootste voordelen van een mooie visgraat vloer staan hieronder beschreven.

Het is tijdloos

Een visgraatvloer blijft altijd mooi. Het was dertig jaar geleden al mooi, en over dertig jaar zal het ook nog steeds mooi zijn. Er zijn verschillende legpatronen waar je uit kunt kiezen. De visgraat is één van de populairste patronen. Een van deze redenen is omdat mensen het fijn vinden dat het een echt tijdloos karakter heeft. Ze gaan vele jaren mee en het zal nooit uit de mode raken. Dat is erg handig om te weten.

Niet alleen omdat het veel tijd en moeite kost om een vloer te leggen, maar ook omdat een vloer veel geld kost. Deze vloer is dus echt een investering voor je interieur. Wanneer je hiervoor kiest, hoef je voorlopig niet na te denken over het aanschaffen van een nieuwe vloer omdat het altijd mooi blijft.

Zoek je een vloer met visgraat patroon die jarenlang meegaat? Dan zijn de vloeren van VloerXL een goede keuze.

Het past bij elke interieurstijl

Een visgraat vloer zorgt voor een stijlvolle basis van je interieur en waarschijnlijk pas je de rest hier op aan. Dat zal niet heel moeilijk zijn, want een dit type vloer past bij zo’n beetje elke interieurstijl. Vandaar dat het ook vaak aan wordt geraden om deze vloer te kiezen wanneer je het huis in gaat richten.

Daarna kun je je focussen op het meubilair en de kleuren op de muur. Een visgraat vloer heeft daarnaast nog als voordeel dat dit bij elke stijl goed past. Het is dus niet gebonden aan een bepaalde interieurstijl. Je kunt namelijk kiezen voor een donkere of een lichte vloer zodat het helemaal aansluit bij de interieurstijl die jij mooi vindt. Zo is een lichte eiken vloer erg mooi bij een Scandinavisch interieur, iets dat ook steeds vaker wordt gekozen.

Je hebt natuurlijk houten visgraat vloeren die erg populair zijn. Maar tegenwoordig zijn er ook PVC vloeren die bijna niet te onderscheiden zijn van houten vloeren, maar wel de voordelen hebben van een PVC vloer. Het kiezen voor een visgraat PVC vloer kan dan ook een interessante optie zijn.

Het is sfeervol

Tot slot is een visgraat vloer erg sfeervol. Het zorgt ervoor dat je interieur een hele fijne en mooie uitstraling krijgt. Ze hebben namelijk een subtiele speelsheid die een vloer met rechte planken simpelweg niet heeft. Hierdoor wordt de kamer een stuk gezelliger en sfeervoller. Je kunt het zo persoonlijk maken als je wil door een bepaalde houtsoort, een speciale wash of een mooie kleur te kiezen.

Wil je de vloer laten leggen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze vloerenspecialisten.

Misschien vind je dit ook leuk

Comments are closed.

Meer in Vloeren