VerhuizenVerhuizen-en-transport

Toegankelijke housewarming cadeaus

verhuizen

Jouw beste vriendin en haar aanstaande hebben besloten de knoop door te hakken en samen te gaan wonen. Het koopcontract is ondertekend, de verhuisdozen zijn gepakt. Het is de full verhuis-experience. En waar een verhuizing plaatsvindt, is ook een housewarming!

In de Nederlandse cultuur is het not-done om bij een housewarming zonder cadeau aan te komen zetten. Hoe weet je nou wat zowel jouw beste vriendin als haar vriend leuk vinden in hun nieuwe stulpje? En hoe bepaal je nou of die ene lijst voor aan de wand, inderdaad in het interieur van hun paleisje past? Lees met ons mee voor een aantal toegankelijke housewarming cadeaus!

Naamplaatje voor bij de deur

Een praktisch en erg laagdrempelig cadeau is het geven van een naamplaatje voor naast de deur. Bij samenwonen worden twee namen toch in één klap samengevoegd in één huis en daar hoort natuurlijk een naamplaatje ter verzegeling bij. Uiteraard is het bij de naamplaatjes hetzelfde punt. Je weet niet of zowel jouw beste vriendin als haar vriend jouw stijl naamplaatje mooi vinden. Derhalve zou je een afspraak kunnen maken met de lokale winkel. Je nodigt het liefdespaar in de naamplaatjes winkel en zij mogen zelf een naamplaatje uitkiezen. 

Gepersonaliseerde borrelplank

Een ontzettend origineel housewarming cadeau, is het geven van een gepersonaliseerde borrelplank. Online én fysiek (in de stad) zijn er veel plekken te vinden waar je een houten plank helemaal naar eigen smaak kan laten maken. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om de namen van het samenwonend stel te laten graveren, of de coördinaten van hun nieuwe huis!

Het toegankelijke aan dit cadeau is; het stel hoeft de plank natuurlijk niet ergens op te hangen of standaard neer te zetten. De plank hoeft in principe alleen op tafel als er daadwerkelijk geborreld wordt. Schot in de roos dus. 

Kamerplant

Misschien trek je met een kamerplant nog wel aan het langste eind, als het gaat om het uitzoeken van een leuk en toegankelijk housewarming cadeau. Met een plant kan nou eenmaal niet zoveel misgaan. Het is sowieso groen en het zit in een pot! Mocht het stel die jij verrast met de kamerplant nou toch liever een andere plant in de woonkamer zien staan, kunnen ze de plant natuurlijk altijd nog in de slaapkamer of zelfs (of erger nog?) in het kleinste kamertje van het huis plaatsen.

Online en bij de plaatselijke bloemist vind je veel verschillende soorten kamerplanten, je hebt keuze uit veel varianten. Je kunt er ook voor kunnen kiezen om een cadeaubon van een (online) bloemist cadeau te doen, zodat je zeker weet dat de kamerplant uiteindelijk ook daadwerkelijk in de woonkamer terecht komt!

Misschien vind je dit ook leuk

Comments are closed.

Meer in Verhuizen