Verhuizen-en-transport

Dit doet een ontruimingsbedrijf

Ingepakte verhuisdoos

Wanneer je te maken krijgt met het ontruimen van een woning of bedrijfspand, is de aanleiding vaak niet leuk. Zo heb je misschien te maken gekregen met het overlijden van een dierbare, je hebt je woning verhuurd en de huurders zijn met de noorderzon vertrokken en hebben je met alles achtergelaten of misschien weet je zelf niet meer waar je moet beginnen met opruimen. 

Gelukkig kun je dan terecht bij een ontruimingsbedrijf: zij ontruimen een woning of bedrijfspand en bieden daarnaast nog vele extra diensten. Benieuwd naar wat een ontruimingsbedrijf voor jou kan betekenen? Lees dan snel verder!

Woning- en bedrijfsontruiming

Een ontruimingsbedrijf ontruimt natuurlijk woningen en bedrijfspanden. Dit houdt in dat de woning of het pand wordt leeggehaald: alle inboedel wordt afgevoerd naar de stort of tijdelijke opslag en het ontruimingsbedrijf levert het pand bezemschoon op.

Een ontruimingsbedrijf kan ook ondersteunen bij het ontruimen van een vervuilde woning of na een lijkvinding of het opruimen van een hennepplantage.

Wist je dat je ook een ontruimingsbedrijf kunt inschakelen voor het laten opruimen van de kelder, garage of zolder wanneer je zelf niet weet waar je moet beginnen?

Extra diensten

Naast het leeghalen van woningen en bedrijfspanden en het opruimen van een vervuilde woning of hennepplantage, biedt een ontruimingsbedrijf veel extra diensten aan. Dit kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld de hele ontruiming van a-z wilt uitbesteden.

Ben je op zoek naar meer informatie? Of juist naar een geschikt ontruimingsbedrijf? Neem dan eens een kijkje op deze website: hier lees je alles over ontruimingen, de diensten van een ontruimingsbedrijf en vind je een ontruimingsbedrijf bij jou in de regio. 

Schoonmaak- en herstelwerkzaamheden

Ontruimingsbedrijven doen ook schoonmaak- en herstelwerkzaamheden, die bijvoorbeeld nodig zijn voor de oplevering van de woning. Onder herstelwerkzaamheden valt het verwijderen van de vloer, het witten van muren en plafonds en het dichten van gaten in de muur. 

Inboedel

Wat er met de inboedel gebeurt, bepaal je zelf. Je kunt er voor kiezen om de inboedel door het ontruimingsbedrijf te laten afvoeren naar de vuilstort. Het is ook mogelijk om (een deel van) de inboedel tijdelijk te laten opslaan door het ontruimingsbedrijf, zodat je op een later moment kunt bekijken wat je ermee wilt doen.

Het is ook mogelijk om inboedel met waarde te laten opkopen door het ontruimingsbedrijf: de waarde hiervan wordt dan verrekend met de totaalprijs van de ontruiming. 

Oplevering woning

Het is ook mogelijk om de eindinspectie en de oplevering van het pand uit te besteden aan het ontruimingsbedrijf, zodat je dit zelf niet meer hoeft te doen.

Professioneel, discreet en respectvol

Een ontruimingsbedrijf werkt professioneel, discreet en respectvol. Ze begrijpen dat een ontruiming een emotioneel zware klus kan zijn. Wanneer je een ontruimingsbedrijf inschakelt, houd je tijd en ruimte over om je te focussen op andere zaken. 

Misschien vind je dit ook leuk

Comments are closed.