Hekwerk-en-schuttingenTuin

Wanneer is een omheining van gaas handig?

omheining van tuingaas

Een afscheiding in de tuin kan erg handig zijn, bijvoorbeeld om met een omheining ervoor te zorgen dat kinderen en huisdieren binnen te tuin blijven. Een omheining van gaas zorgt voor extra veiligheid. Gaas zorgt ervoor dat planten en bloemen er gemakkelijk omheen kunnen groeien, waardoor je na een tijdje het gaas niet meer ziet. Lees hieronder wanneer een afscheiding van gaas in de tuin van pas komt.

Omheining voor kinderen

Woon jij in de buurt van water? Of zijn er andere gevaren waarom je kinderen niet uit de tuin mogen? Dan is het verstandig om een afscheiding van tuingaas te maken om de veiligheid van je kinderen te waarborgen. Voor iedereen die met kinderen in de buurt van water woont is het ongelooflijk belangrijk om een voor een omheining te zorgen, zodat het gaas ervoor zorgt dat kinderen niet in het water kunnen vallen.

Omheining voor honden

Heb je een grote tuin waar je hond heerlijk los kan lopen? Dat is natuurlijk fantastisch, maar je wilt ook voorkomen dat die ontsnapt. Zeker als je in de buurt van druk verkeer woont moet je er niet aan denken dat je hond wegloopt. Een omheining van tuingaas is een goedkope oplossing om je hond op je erf te houden.

Omheining voor schapen

Lopen er schapen rond op je erf? Dan kan je een omheining maken van speciaal schapengaas. Schapengaas is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Dit gaas is perfect geschikt om de schapen binnen een omheining te houden. Schapengaas is ook geschikt om ander kleinvee binnen te houden.

Omheining voor kippen

Ook voor kippen is het maken van een omheining in je tuin verstandig. Dit zorgt ervoor dat de kippen niet uit je tuin ontsnappen. Eventueel kan je ook een grote kippenren maken, zodat je een mooi verblijf hebt voor de kippen.

Wil je zelf een omheining in de tuin maken? Via de webshop van Giga Gaas kan je voordelig en gemakkelijk online allerlei soorten gaas bestellen.

Meer over de tuin?

Misschien vind je dit ook leuk

Comments are closed.