TuinTuinaanleg

Tuinplus, jouw leverancier zaden bij een moestuin

Steeds meer mensen kweken zelf groenten en fruit. Het is niet alleen leuk om te doen, maar het zelf zaaien geeft je veel meer beleving in smaken en kleuren. Bij Tuinplus is een enorm ruim aanbod van zaden voor je moestuin. Vele soorten en merken zijn te verkrijgen. Naast de bekende en vertrouwde merken zijn er ook nieuwe en duurzamere soorten. Wat is er te verkrijgen voor een moestuin?

Leverancier zaden voor moestuin

Tuinplus als leverancier zaden betekent dat je als verkoper een eerlijke leverancier hebt gevonden. Hier vind je de beste producten voor in de tuin. Tuinplus biedt een enorm ruim assortiment aan verschillende producten aan. Denk aan bloemenzaden, kruidenzaden, groentezaden, tuinaccessoires en nog veel meer. https://www.tuinplus.nl/ verzorgt zelf het proces van produceren van de zaden. Hier zijn ze dan ook direct bij betrokken. Als retailer weet je dus zeker dat je de kwalitatieve producten kunt aanbieden in het tuincentrum, de winkel of groothandel.

Het inkopen van zaden bij Tuinplus

Tuinplus biedt een zeer groot en divers assortiment van zaden aan. Niet alleen zaden voor fruit en groenten. Daarnaast ook bloemenzaden. Ook is er een groot aanbod aan biologische zaden. Verkoop jij in je winkel ook de benodigde hulpmiddelen voor bij het kweken? Bij Tuinplus kun je ook tuingereedschappen, potten en kweekartikelen inkopen.

Naast het leveren van zaden en de tuinaccessoires kun je bij Tuinplus rekenen op meer service. Een logistieke uitdaging wordt niet uit de weg gegaan. Er wordt gezorgd voor een rechtstreekse levering aan de retailer. Ook wordt er met de retailer samen gekeken hoe de winkel zo optimaal mogelijk ingericht kan worden. De ruimte in de winkel wordt zo goed mogelijk benut, zodat er een zo divers en breed mogelijk assortiment van zaden en accessoires aan de klanten geleverd kan worden. Tuinplus zorgt voor presentatiemateriaal en displays. De producten kunnen zo op een aantrekkelijke wijze gepresenteerd worden aan de klanten.

Eenvoudig zaaien

Tuinplus levert zaden van goede kwaliteit. Het zelf zaaien wordt de klanten erg gemakkelijk gemaakt. Bij elk product is op de verpakking vermeld wat de beste zaaimethode is. Ook staat er een handige QR-code op de verpakking. Klanten komen op die manier op een pagina met meer uitleg over het desbetreffende product.

In het algemeen kunnen de zaden het beste op een kaal stuk grond gezaaid worden. Strooi de zaden uit over de grond met genoeg ruimte ertussen. Soms kunnen zaden beter groeien als ze eerst binnen tot een klein plantje gekweekt zijn. Binnen zijn ze beschermd tegen droogte, kou, slakken, vogels en insecten. Tuinplus kan alles leveren wat nodig is voor het gehele proces. Voor het zaaien, het bijhouden van de planten en het oogsten.

Leverancier met ervaring

Tuinplus levert al jarenlang zaden en accessoires aan retailers. Deze retailers zijn in verschillende branches actief. Er wordt nu vooral geleverd aan en verkocht in bouwmarkten, supermarkten, tuincentra, dierenspeciaalzaken en webshops. De zaden zijn kwalitatief erg goed. Dankzij het ruime assortiment en de goede kwaliteit van de producten wordt er een optimale klantbeleving gecreëerd.

Misschien vind je dit ook leuk

Comments are closed.

Meer in Tuin