Schoonmaak

Een kalkvrij huis creëren

kalkvrij huis

Wil je een kalkvrij huis? Amysoft heeft een oplossing voor het verminderen van kalk in water. Met een waterontharder kun je vele malen gezonder gaan leven. Maar ook zorgt het ervoor dat je beter je huis kunt poetsen en bovendien sneller.

Dit komt omdat je binnen enkele weken zult merken dat er nog maar weinig tot geen kalkaanslag is in bijvoorbeeld de douche. Maar ook de waterkoker en het koffiezetapparaat zullen minder kalk bevatten.

Waarom mensen een waterontharder aanschaffen

De waterontharders bevatten een grote voorraad aan zout terwijl het weinig verbruikt. Je hebt als het ware dus geen omkijken naar dit apparaat. De meeste mensen gebruiken al langer dan 25 jaar dit apparaat en er zit een garantie van 15 jaar op. Het is een methode om je eigen veilige drinkwater te maken. En door de microprocessor techniek verbruikt het apparaat maar minimaal. Dit zorgt er dus voor dat je lang met dit apparaat kunt doen voordat je het moet bijvullen.

De voordelen van een kalkvrij huis

Een kalkvrij huis zorgt ook voor meer rust in je hoofd. Na enige tijd zal je merken dat je minder vaak iets hoeft te poetsen en het resultaat ook veel beter is. Maar daarnaast is het voor je gezondheid ook vele malen beter. Door de kalk uit het water te filteren heb je zuiverder en lekkerder water. Ook zorgt dit ervoor dat apparaten die gevoelig zijn voor kalk langer meegaan zoals een koffiemachine of een waterkoker.

Waar plaats je de ontharder en hoe lang gaat hij mee

De waterontharder wordt meestal geplaatst in de meterkast of kruipruimte. Dit is namelijk de plek waar het water voor heel het huis binnenkomt. Dit zorgt ervoor dat je niet de hele tijd tegen het apparaat hoeft aan te kijken. Maar ook is het op deze manier effectief voor heel het huis. Volgens onze testen zou het apparaat minimaal 15 jaar mee moeten gaan. Daar bieden wij ook de garantie voor. Maar volgens vele klanten gaat het apparaat wel meer dan 25 jaar mee.

Meer over schoonmaak?

Misschien vind je dit ook leuk

Comments are closed.

Meer in Schoonmaak