BinnenschilderwerkBuitenschilderwerkDecoratief-schilderwerkLatexenSchilder-en-Afwerking

Winterschilder

Winterschilder, waarom?

Is jouw woning toe aan nieuw schilderwerk? En wil je dit graag zo voordelig mogelijk laten doen? Denk dan eens aan het inschakelen van een winterschilder. In de winter hebben schilders meestal een rustige planning, waardoor zij in deze periode vaak voordeliger hun diensten aanbieden. Verder kan een winterschilder precies dezelfde werkzaamheden verrichten als een gewone schilder.

Winterschilder, voordelen

Wanneer je  een winterschilder overweegt, zijn er een paar belangrijke voordelen waar je gebruikt van kunt maken namelijk:

Voordelige tarieven, doordat de winter een rustige periode is voor schilders liggen de tarieven voor hun diensten lager.

  • Flexibelere planning, doordat het een rustige periode is, hoef je meestal niet lang te wachten tot jouw schilderwerk gedaan kan worden.
  • Gewaarborgde kwaliteit, door de ontwikkeling van veel professionele verfsoorten die goed bestand zijn tegen lagere temperaturen lijdt de kwaliteit van het buitenschilderwerk niet meer onder deze omstandigheden.
  • Minder overlast, doordat je in de winter meestal geen gebruik maakt van de tuin heb je ook geen last van de steigers die de schilder gebruikt om de woning te schilderen.

Winterschilder, wanneer?

Winterschilders schilderen logischerwijs in de winter. De exacte periode waarin zij actief zijn ligt tussen 21 november en 21 maart. Dit kan per jaar wat afwijken, omdat de weersvoorspellingen uiteraard wisselend zijn. Hoe langer het mooi weer blijft, hoe langer de schilder wacht met het aanbieden van de lagere tarieven voor de winterperiode.

Wat kost een winterschilder?

Winterschilders geven meestal tussen de 10% en 30% korting op de schilderklus. De arbeidskosten voor binnen schilderwerk liggen gemiddeld op €25 per m2 en voor buitenschilderwerk rond de €30 m2.

Voor hulp bij het schilderen van jouw woning kan je gebruik maken van de MyGo matchmaker. Daar kan je verschillende schilders bij jou in de buurt vinden en met elkaar vergelijken. Het is mogelijk om meerdere offertes aan te vragen, zodat je een goed beeld krijgt van de exacte kosten voor jouw klus. Vervolgens kan je een schilder uitkiezen die past bij jouw wensen en behoeften. Bel je liever? Dat is ook mogelijk via 085 – 432 00 32. Je komt dan direct in contact met een schilder bij jou in de buurt.

Misschien vind je dit ook leuk

Comments are closed.