ProjectenVeiligheid

Afzetlint met bedrukking bestellen: dit moet je weten

afzetlint

Voor veel verschillende gelegenheden of evenementen kan er afzetlint nodig zijn. Hiervoor is het handig om te weten waar je dit kan bestellen en hoe dit in zijn werk gaat. Een afzetlint met bedrukking bestellen is in verschillende afmetingen gewenst en dit zorgt voor verschillende prijzen. Per aanbieder zal dit verschillend zijn en bestelopties zullen ook variƫren. Het is dus eerst handig om voor jezelf te bepalen hoe het afzetlint eruit moet komen te zien, hoeveel materiaal je nodig hebt en wanneer je dit nodig hebt.

afzetlint evenement

Afzetlint over tuintafels

Mogelijkheden van het gewenste afzetlint

Voor het bedrukte afzetlint zijn talloze mogelijkheden en er zijn een aantal factoren die je eerst zal bepalen. Je kijkt naar het formaat en bepaalt hierbij de breedte en hoeveel meters er nodig zijn. Ook kijk je naar de foliedikte waarbij je kan kiezen uit 35 my, 50 my of 80 my waarbij 35 my de goedkoopste optie is. De breedte is meestal 75 mm, maar 50 mm is ook mogelijk. De lengte van de rollen is 75 m, 250 m of 500 m en je kiest het aantal rollen. Waarschuwingslint komt het meest vaak voor en hier zijn over het algemeen twee kleuren voor nodig.

Verschillende toepassingen

Het afzetlint kan je in veel situaties toepassen en dit is vooral bekend bij de bouwplaatsen. Hierdoor wordt de bouwlocatie afgeschermd, maar het dient tegelijk ook als waarschuwing voor als een bepaalde plek niet betreed moet worden. Een plaats delict bij misdrijven in Nederland worden vaak ook afgeschermd met afzetlint, omdat het gelijk opvalt. Tegenwoordig zie je ook vaak afzetlint bij festivals of evenementen voor het afzetten van het terrein. Afzetlint is een handige en makkelijke methode om de boel af te schermen.

Relevante eigenschappen afzetlint

Het is zeer handig dat je het afzetlint zo makkelijk kan bestellen, maar het is wel goed om de eigenschappen te weten voor gebruik. Bekijk daarom welke materialen er gebruikt worden hiervoor en hoe lang het meegaat. Er bestaan verschillende varianten en door de serieuze functie is het van belang om dit te weten. Specialisten weten hier altijd het antwoord op en tijdens het bestellen zal deze informatie er vaak bij staan.

Misschien vind je dit ook leuk

Comments are closed.