DeurenKozijnen-ramen-en-deuren

Findoor maatdeuren

findoor maatdeuren

Findoor maatdeuren zijn massieve en stijlvolle binnendeuren van goede kwaliteit die lang meegaan.

Het oude vervangen voor duurzaam

Vooral in de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw zijn er binnendeuren weggehangen van matige kwaliteit. Het gaat meestal om een metalen kozijn met daarin een holle opdekdeur. De deur bestaat uit twee lagen board met daartussen honingraat van karton. De reden waarom dat toentertijd zo gegaan is, is omdat het afhangen met een enorme snelheid kon.

Er was een enorme woningnood en een groot tekort aan bouwvakkers, een timmerman kon vele deuren per uur weghangen. Er zijn dus ook best veel woningen met zulke deuren, de woningbouw zat immers op een top, maar deze binnendeuren zijn niet meer van deze tijd. Het is ook zo’n typisch verhaal van, als het nieuw is, is het mooi.

Maar zodra een holle deur een beschadiging heeft, is het niet meer mooi te krijgen, en wordt zo’n opdekdeur inclusief het deurbeslag een ergernis. Menig huiseigenaar heeft van de geschiedenis geleerd, wil andere binnendeuren, maar wel deuren die mooi blijven. Kiezen voor een Findoor binnendeur op maat, is kiezen voor een deur die mooi blijft.

Met de woontrends heb je de tijd mee, ook met binnendeuren

Findoor maatdeuren zijn stijlvol en matchen met ieder interieur. Bij binnendeuren is het belangrijk dat je naar het totaal kijkt, en daarin is keuze genoeg. Sterker nog, met deurkrukken en scharnieren is er zoveel aanbod dat kiezen lastig kan zijn. Schroom dus niet om bij vragen contact te leggen met Fin door maatdeuren. Een binnendeur op maat is voor een lange tijd, het is belangrijk dat het in het geheel past. De contactgegevens staan op de website van Findoor deuren.

Wat rest is dan wat is je smaak en stijl? Heb je bijvoorbeeld zo’n industriële inrichting, en is een stalen deur met veel glas tussen de woonkamer en de gang te duur? Bij Fin door tref je dan betaalbare alternatieven aan. Het betreft dan een MDF deur met een staallook, en als het houtwerk zwart gelakt is, is het niet te zien dat het een voordelig alternatief van een stalen deur is.

Anderzijds zijn van die chique eiken houten deuren ook leverbaar, en dit soort binnendeuren kunnen weer mooi staan bij een landelijk interieur. Als de deur blank gelakt is, en het sierlijk deurbeslag heeft, dan heb je dat warme, knusse, en huiselijke wat kenmerkend voor een landelijk interieur is. Bekijk de website, en vervang de maatdeuren voor kwaliteit. Er is keuze genoeg.

Meer over deuren?

Misschien vind je dit ook leuk

Comments are closed.

Meer in Deuren