Klussen-Algemeen

Met welke klussen zorg je voor een grote verandering in huis?

klussen in huis

Je huis is een plek waar je na een dag lang werken even helemaal tot rust kunt komen. Lukt het je de laatste tijd niet meer om te ontspannen omdat je toe uitgekeken bent op je interieur? Of ben je toe aan meer comfort in huis? Neem dan deze blog even door. Wij vertellen je welke klussen een grote impact hebben op de uitstraling van jouw woning. Door welke klus uit te voeren voelt je woning weer als nieuw aan? Daarnaast geven we je tips om het comfort in je woning te verbeteren. 

Een nieuwe vloer plaatsen

De vloer is een belangrijke basis voor jouw woning. Wil je een strakke, industriële look in huis? Dan kan een gietvloer hierbij helpen. Ga je liever voor een tijdloze en chique uitstraling? Plaats dan een vloer met visgraatmotief. Een vloer plaatsen kun je (als je een beetje handig bent) over het algemeen zelf. Laminaatvloeren en klik PVC vloeren zijn hier goede voorbeelden van. 

Meer comfort in huis met horren

Je herkent het vast. Tijdens de lente en in de zomer heb je de ramen en deuren graag open. Hartstikke fijn die frisse lucht. Minder fijn is dat vliegen, muggen en ander ongedierte op deze manier makkelijk je woning binnenkomen. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing. Plaats een dubbele plissé hordeur om je woonkamer vrij van ongedierte te houden. Op de slaapkamer plaats je luxe horren. Zo geniet je optimaal van de zomer!    

Verf of behang op de muren

Zijn je muren al jarenlang wit en ben je daar nu op uitgekeken? Door je muur een kleurtje te geven of te voorzien van behang, creëer je eenvoudig en relatief goedkoop een hele nieuwe uitstraling! In 2022 zien we de kleur beige veel terug in het interieur.     

Domotica plaatsen

Gemak dient de mens. Tegenwoordig is bijna alles in huis te automatiseren. Van het automatisch openen en sluiten van de gordijnen tot het instellen van de thermostaat. Door domotica te plaatsen kun jij ultiem genieten van je eigen woning! 

 

Misschien vind je dit ook leuk

Comments are closed.