Klussen-Algemeen

Alles over werkschoenen en werkkleding

werkschoenen

Op zoek naar nieuwe werkschoenen en wil je meer informatie over de verschillende soorten? ✓Lees de blog!

Wanneer mensen geen werkschoenen hebben kan dit voor zere voeten zorgen, gevaar van uitglijden op gladde plekken en misschien zelfs een blauwe teen als er iets zwaars op valt. Natuurlijk is het verstandig om dit soort ongewenste verrassingen te voorkomen voor uw eigen veiligheid en gezondheid. Het grootste deel van de Nederlandse bevolking vindt het hebben van goede werkschoenen belangrijk. De meeste mensen werken waarschijnlijk het grootste deel van de dag en dan is het fijn om comfortabele en veilige schoenen te hebben. Bent u benieuwd op welke manieren u uw voeten kunt beschermen op het werk? Lees dan verder! 

Waarom werkschoenen?

Het beschermen van uw voeten op het werk kunt u op de volgende manieren doen: het aanschaffen van werklaarzen, werkklompen en veiligheidsklompen. Deze producten geven meer grip en bescherming aan uw voet voor maximale veiligheid op werk. Werkschoenen met een s3-normering zijn één van de veiligste werkschoenen en worden geadviseerd door de Arbowet. Dit zijn waterbestendige schoenen met een veiligheidsneus en zool die geschikt zijn in veel werkomstandigheden. Bij een stoot aan uw voet of bij het stappen in iets scherps merkt u niks! Voor mensen die werken in de transport industrie, horeca of de agrarische sector zijn schoenen met een s3-normering geschikt. Werkt u in de bouw of industrie en heeft u stappers nodig met een s5-normering? Dan kunt u denken aan merken zoals: Redbrick werkschoenen, Emma, Grisport, Sanita en Sika. Deze merken maken gebruik van de nieuwste materialen en technologieën voor de meest comfortabele en duurzame schoenen.

Bent u op zoek naar werkkleding, handschoenen of andere accessoires? Naast werkschoenen zorgen deze producten ook voor een betere bescherming tijdens werk. Werkkleding beschermt tegen vuil, stof en gevaarlijke stoffen. Dit is handig bij beroepen zoals: de bouw, zorg, schilders en hoveniers, maar ook in de horeca. Hetzelfde geldt voor werkhandschoenen die in diverse maten en kleuren beschikbaar zijn. 

Vertrouwde schoenen kopen

We hopen u hiermee genoeg geïnformeerd te hebben over de nut en noodzaak van werkschoenen en werkkleding. Wilt u werkschoenen kopen of meer informatie over werkkleding? Bekijk dan deze website. Met behulp van de snelle levering kunt u binnenkort al beschermd werken met de beste kwaliteit werkschoenen en kleding tegen de laagste prijs!

Misschien vind je dit ook leuk

Comments are closed.