Keukens

Tijdelijke keuken huren tijdens verbouwing

kokende man in tijdelijke keuken

De knoop is doorgehakt, je gaat je woning verbouwen. De indeling wordt geheel anders en de huidige keuken wordt gesloopt om plaats te maken voor een nieuwe. Wat een heerlijk vooruitzicht om straks het eten te bereiden op uw gloednieuwe kookeiland.

Het betekent echter wel dat je een bepaalde periode geen mogelijkheden hebt om een fatsoenlijke maaltijd te bereiden. Kant-en-klaar maaltijden of thuis bezorgen kan natuurlijk altijd maar dat begint je op den duur tegen te staan. Bovendien kost het heel veel geld. Een tijdelijke keuken is de oplossing hiervoor. Hier lees je meer over hoe dat in zijn werk gaat en wat de mogelijkheden zijn.

Welke mogelijkheden zijn er?

Bij Tijdelijkekeukens.nl kun je kiezen uit diverse opties. Standaard hebben de modellen allemaal een spoelbak, boiler en voorraadkast. De tussensoort heeft een 2-pits inductie kookplaat en daarnaast is er nog een model die, naast dit alles, zelfs een koelkast en vrieskast bevat. Alles wat je nodig hebt om de tijdelijke keuken te gebruiken is een stopcontact en koud water. De bijgeleverde afvoerslang hang je in een afvoerput of u plaatst er een opvangbak zoals een jerrycan onder.

En wat ook zo fijn is; de mobiele keukens zijn voorzien van wieltjes. Wanneer het niet in gebruik is rijdt je het naar een plek waar het niet in de weg staat. Wel zo handig tijdens een verbouwing. Kookgerei en serviesgoed berg je op in de kast zodat je alles bij de hand hebt wanneer je gaat koken. Online kun je, geheel vrijblijvend, een offerte aanvragen voor het gewenste type en aangeven voor hoelang je de tijdelijke keuken wilt huren. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten!

Koken tijdens een evenement met de tijdelijke keuken

Wanneer je op een beurs of een evenement staat en je wilt bezoekers een warm hapje aanbieden is een tijdelijke keuken ook een uitkomst. Koude hapjes en drankjes kun je koel serveren uit de koelkast en tussendoor was je het gebruikte serviesgoed snel af. Wat een uitkomst.

Een tijdelijke keuken wordt in heel Nederland geleverd op een moment dat het jou uitkomt. Verbouwing of het evenement weer achter de rug? Dan wordt de mobiele keuken weer opgehaald. Vraag gerust meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

 

Misschien vind je dit ook leuk

Comments are closed.

Meer in Keukens