Kantoor

Wilt u een glazen scheidingswand op kantoor?

Wilt u openheid en transparantie uitstralen binnen uw bedrijf? Kies voor glazen wanden die een scheiding vormen tussen verschillende ruimtes. Plaats bijvoorbeeld een glazen scheidingswand tussen de entreeruimte en werkplaats. Zo ziet uw klant direct een stukje van uw bedrijf. Naast het feit dat een glazen wand transparantie en openheid uitstraalt, brengt het ook zakelijkheid met zich mee. De scheidingwand van glas is strak van design en ziet er erg professioneel uit. Wilt u mooie en meerdere werkplekken creëren op kantoor? Met een glazen scheidingswand zit u goed. Het prachtige design komt in elke kantoorruimte volledig tot zijn recht!

Welke glazen kantoorwanden zijn er?

Het profielgebruik van de glazen scheidingswand is zeer minimalistisch. Eerst worden alle glaspanelen aan de boven- en onderzijde geklemd in een aluminium profiel. Dit klemprofiel bevat rubbers waardoor uw glazen kantoorwand een fijne en strakke belijning krijgt. Daarnaast worden de glaspanelen onderling ook aan elkaar verbonden doormiddel van tape. Tot slot verschilt elke kantoorruimte, daarom wordt uw glazen scheidingswand speciaal voor u op maat gemaakt. Wees dus niet bang dat uw kantoor geen glazen wand kan hebben, bij de juiste glazenwanden expert is elk project realiseerbaar.

Wat is het verschil tussen de soorten glazen kantoorwanden? Weet dat er naast transparant glas ook nog gekleurd glas bestaat. Een favoriet die we veel terugzien bij bedrijven is een grijs getinte scheidingswand met zwart gecoate aluminium profielen. Deze grijze glazen scheidingswand blijft een transparant karakter houden, maar biedt tegelijk meer privacy. Perfect in combinatie met een industrieel interieur. Naast de grijze kleur, kunt u natuurlijk kiezen voor nog veel meer kleuren. Kom in contact met de juiste glazenwanden expert en plaatst uw scheidingswand van glas in uw favoriete kleur!

Transparante werkplekken op kantoor

Zo, u weet nu alles over de glazen scheidingswanden die u kunt plaatsen op kantoor. Glazen kantoorwanden geven een open, transparante, zakelijke en bovenal prachtige uitstraling. De uitspraak ‘less is more’ past perfect bij dit product. U kunt kiezen voor een volledig transparante scheidingswand van glas óf voor een glazen wand in uw favoriete kleur. Laat uw kantoorwanden van glas monteren door experts op het gebied van glazen wanden. Zij maken uw glazen scheidingswand op maat en zorgen voor een glashelder resultaat. Wacht niet langer en kies voor mooie en meerdere werkplekken op uw kantoor!

Misschien vind je dit ook leuk

Comments are closed.

Meer in Kantoor