Kantoor

TrKantoorinterieur: passende kantoorinrichting voor iedereen

kantoorinterieur

Een passende kantoorinrichting hoort bij elk bedrijf, ongeacht hoe groot je onderneming ook is. Zowel als kleinere MKB’er of als multinational, het is van belang dat je kantoorinrichting past bij de uitstraling die je naar je klanten en medewerkers wil uitstralen.

We laten het je zien: 

‘Dat past me wel’

Een kantoorinrichting moet passen bij het werk dat je doet, maar ook bij het imago en je visie. De inrichting van het kantoor geeft namelijk een bepaalde uitstraling dat wel bij je bedrijf moet passen. Bijvoorbeeld: je bent een reclamebureau en je creëert creatieve uitingen. Een kantoor dat voornamelijk met wit en grijs is ingericht, past hier dan niet goed bij. Kies daarom voor een inrichting die past bij je onderneming. 

Interieur op maat

Elk kantoor is anders, dit geldt ook voor de inrichting ervan. Alle ruimtes hebben ander verhaal en worden daarnaast ook door verschillende mensen gebruikt. Hier komt vaak een interieur op maat aan te pas. Door hier gebruik van te maken sluit je inrichting elke dag weer aan op jouw werkplezier! Een kantoortuin is bijvoorbeeld een goed idee in combinatie met ruimte om te bellen. Vergeet ook niet de aankleding. Welke kleuren wil je terug laten komen? Hoe wil je decoratie aanbrengen in de ruimtes? Dit zijn punten die ook meespelen in het interieur. 

Ontspanning 

Naast dat er in een kantoor hard gewerkt wordt, is ontspanning van groot belang. Toch wordt het vaak vergeten; een ruimte voor ontspanning. Door bijvoorbeeld een voetbaltafel, een dartbord of een bank in de ruimte plaatsen, creëer je ontspanning voor je personeel. Hard werk afwisselen met ontspanning zorgt voor betere resultaten!

Opgeruimde omgeving

Een georganiseerde werkplek oogt direct veel netter dan wanneer de bureaus een rommeltje zijn. Er zijn genoeg opbergmogelijkheden die niet zo saai zijn. Denk bijvoorbeeld aan een grote kastenwand waarbij medewerkers hun eigen plek/vak hebben om spullen op te bergen. Dit kan erg strak en mooi ogen en daarnaast is het ook nog decoratief. 

Misschien vind je dit ook leuk

Comments are closed.

Meer in Kantoor