Geen categorie

Verbouwen? 3 redenen om een bouwcontainer te huren!

verbouwen redenen bouwcontainer huren

Van plan om binnenkort te gaan verbouwen? Dan moeten er veel zaken geregeld worden, denk bijvoorbeeld aan een eventuele bouwvergunning, inlichten van de buren en natuurlijk de afvalverwerking. Kortom, een verbouwing vereist een goede planning. Ook kost het altijd meer tijd en aandacht dan in eerste instantie gedacht, daarom is een goede organisatie van groot belang.

Als het gaat om het afvoeren van sloopafval en puin dan heb je twee mogelijkheden: je brengt het bouwafval zelf naar de vuilstort of je huurt een bouwcontainer. Deze laatste optie brengt vele voordelen met zich mee. Er zijn dan ook veel redenen te bedenken om voor je verbouwing een bouwcontainer te huren. Hieronder hebben we 3 belangrijke redenen op een rijtje gezet.

Reden 1. Tijdbesparend

Wanneer je een bouwafval container huurt dan wordt deze voor de deur afgeleverd. Tijdens het verbouwen kan je dan ook gemakkelijk het sloopafval direct afvoeren. Dit zorgt ervoor dat er minder puin rondslingert tijdens de verbouwing. Ook bespaart het je veel tijd omdat je niet meer op en neer hoeft te rijden naar de vuilstort. Bij het zelf afvoeren kost niet alleen het heen en weer rijden veel tijd, maar het afval heb je ook meerdere malen in je hand.

Na de afgesproken periode neem de verhuurder de container op en wordt het bouwafval netjes naar een afvalverwerker gebracht. Zelf heb je dus geen omkijken naar het afvoeren van het puin tijdens je verbouwing. Ideaal!

Reden 2. Veilig werken

Niemand zit te wachten op vervelende ongelukken tijdens het verbouwen, daarom is het belangrijk om het puin direct af te voeren in de bouwcontainer. Zo zorg je ervoor dat er minder bouwafval rondslingert tijdens de verbouwing dat zorgt voor een veiligere omgeving.

Reden 3. Goedkoper

Een ander voordeel van een bouwcontainer huren is dat je geen aanhanger nodig hebt om zelf het sloopafval naar de vuilstort te brengen. Als je geen aanhanger hebt, dan bespaart een bouwafval container dus ook in kosten voor het huren van een aanhanger. Verder kost het heen en weer rijden met een volgeladen aanhanger ook weer brandstof én moet je ook gewoon betalen voor het afval dat je bij de gemeentewerf stort. Wanneer je al deze kosten bij elkaar optelt en bedenkt hoeveel tijd het wel niet kost, dan is de keuze voor een bouwcontainer tijdens het verbouwen snel gemaakt.

Bouwafval container huren

Een container huren voor al je bouwafval van de verbouwing is dus niet alleen de meest praktische oplossing, maar is in veel gevallen ook de voordeligste optie. Via de website van Puincontainershop.nl kan je gemakkelijk en snel een bouwcontainer huren voor elke gewenste periode.

Misschien vind je dit ook leuk

Comments are closed.