Duurzaam wonen

Klimaatbeheersing binnenshuis? 3 redenen waarom!

klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing binnenshuis? Ga je verbouwen of heb je een nieuw huis gekocht en wil je een duurzamere keuze voor je energieverbruik? Lees hier 3 redenen om een klimaatbeheersingssysteem te nemen.

Duurzame en milieuvriendelijke keuze

Een klimaatbeheersingssysteem is een energiezuinig systeem wat een bijdrage levert aan energielabel A, er kan tot wel 70% bespaard worden op energiekosten, zonder het huis minder te verwarmen, hoe fijn is dat? Zo heb je dus nooit meer onverwachts hoge kosten aan het einde van het jaar. Ook hoef je je kachel niet meer erg hoog te zetten, doordat je veel warmte verliest, Het klimaatbesturingssysteem is namelijk tochtvrij. Daarnaast is het klimaatbeheersingssysteem ook heel milieuvriendelijk.

Klimaatbeheersing is goed voor de gezondheid

Een goed binnenklimaat is erg belangrijk. Een te vochtig of te droog huis is niet goed voor de gezondheid, ook de stoffen die van buiten naar binnen glippen niet. Wanneer de binnenruimte namelijk slecht wordt geventileerd, is dit de plek met de meeste stofdeeltjes, bacteriën en schimmels. Met een klimaatbeheersingssysteem kan dat sterk worden gereduceerd en kan je de luchtvochtigheid en temperatuur op peil houden. Je hebt dus altijd verse, schone en gezonde lucht in huis.

Eenvoudig te bedienen via één knop

Een klimaatbeheersingssysteem bestaat uit 3 onderdelen die samen gecombineerd zijn in één systeem. Door middel van vloerverwarming is je huis of kantoor dan verwarmd. Ben je juist op zoek naar verkoeling in huis? Dat kan ook! Doordat alle systemen samen zijn gecombineerd in één systeem heb je naast je verwarming ook verkoeling door de combinatie met een ventilatiesysteem. Zo heb je dus alles in één systeem, te bedienen met één knop. Makkelijker kan niet!

Nu alle voordelen op een rijtje

Laten we alle punten nog even op een rijtje zetten; klimaatbesturingssysteem binnenhuis

  • Zorgt voor een lage co2 uitstoot
  • Zorgt voor een comfortabel, schoon en gezond binnenklimaat
  • Is zeer duurzaam en milieuvriendelijk
  • Verwarmt en koelt jouw woning met zeer lage energiekosten
  • Het klimaatbesturingssysteem is geschikt voor woningen, kantoren, scholen, verzorgingstehuizen etc.
  • Aangepast aan moderne bouwtechniek waardoor radiatoren en convectorputten overbodig zijn
  • Comfortabel, geluidloos en tochtvrij

Meer over duurzaam wonen?

Misschien vind je dit ook leuk

Comments are closed.