Dakgoten

Schade aan garagedeur door lekkage

lekkage garagedeur

Afgelopen oktober heeft het enorm veel geregend in Nederland. Op sommige plekken in het land waren er dan ook overstromingen. Door heel het land waren veel schade bekend. Ook bij ons in de buurt waren er verschillende overstromingen en schade door de regen. Wat we veel zagen waren putten die geen water meer konden vervoeren en ook dakgoten die het niet meer aan konden. Ook bij ons huis was er schade gekomen. De dakgoot bij onze woning was namelijk verstopt en stroomde op een gegeven moment over. Sinds wij in onze woning zijn gaan wonen hadden wij een automatische garagedeur. Deze was al wat verouderd en mogelijk aan vervanging toe. Door de regenval en dus de verstopte dakgoot is het water over deze garagedeur gaan stromen. De lekkage heeft een schade veroorzaakt die niet makkelijk te herstellen is en we dus mogelijk de garagedeur moeten vervangen.

Nieuwe garagedeur laten plaatsen

De garagedeur was na de schade door lekkage niet meer mooi gebleven en dus hebben we ervoor gekozen deze te vervangen. Na wat tips en nadat we wat onderzoek hadden gedaan kwamen we uit bij Garagedeur Nederland. Zij leveren enorm veel verschillende garagedeuren en daardoor kan je een goed idee krijgen van de mogelijkheden. Nadat we contact hadden gehad met Garagedeur Nederland hebben zij ons goed geholpen met de keuze voor garagedeur. Nadat ze deze snel en vakkundig hebben geplaatst kunnen we weer enorm genieten van het gemak van deze garagedeuren.

Lekkage repareren van onze dakgoot

Om dit probleem met wateroverlast te voorkomen in de toekomst is natuurlijk het onderzoeken van het probleem en het repareren ervan erg belangrijk. Hiervoor zochten we dan ook een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Hiervoor kwamen we uit bij Nijhuis Rioolreiniging. Zij hebben vaker met dit soort problemen gewerkt en kunnen dit erg goed en

Misschien vind je dit ook leuk

Comments are closed.

Meer in Dakgoten