CV-Water-en-Gas

Top 5 design radiatoren

witte design radiator

Een design radiator zorgt voor een moderne en tijdloze verwarming in je huis. Ze zijn er in verschillende modellen en maten. Wij lichten de vijf beste design radiatoren voor je toe.

Vasco BrycePlus designradiator

Een vooraanstaand designmerk, zo kun je Vasco omschrijven. Ze hebben vele designradiatoren in verschillende kleuren en maten. Vasco heeft designradiatoren voor badkamers, keukens en woonkamer. Zo ook de BrycePlus. Dit model is zo strak vormgegeven dat deze in iedere ruimte past. De Vasco BrycePlus is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Er zit dus altijd een geschikte kleur voor je tussen.

Thermrad AluStyle designradiator

Thermrad is een oerhollands merk. Zij maken zowel horizontale als verticale designradiatoren. De Thermrad AluStyle is onze favoriet. Deze radiator is beschikbaar in het wit of antraciet. Hierdoor is het tijdloos en gaat deze op in iedere ruimte. De Thermrad is gemaakt van aluminium. Hierdoor warmt de radiator snel op, zodat jij kunt genieten van de warmte die deze designradiator afgeeft.

Henrad Alto Swing

Deze designradiator is een echte eye-catcher dankzij de gebogen zijden. Hierdoor heeft de Henrad een luxe uitstraling waardoor het geen straf is om deze in het zicht te plaatsen. Deze Alto Swing is enkel verkrijgbaar in het wit, maar dat nemen we voor lief. Deze designradiator wil je in je woonkamer hebben hangen! Het verven van een radiator is overigens geen goed idee. 

Vasco Alu Zen

Deze aluminium radiator is van hoge kwaliteit. Dankzij de fraaie afwerking is deze designradiator zeer geschikt voor moderne interieurs. Gelukkig is de Alu Zen verkrijgbaar in meerdere kleuren, waardoor er altijd een geschikt model tussen zit. Daarnaast kun je gelukkig ook altijd rekenen op 10 jaar garantie bij Vasco.

Thermrad AluSoft

Tot slot hebben we de Thermrad AluSoft. Deze aluminium radiator heeft een lamellen opbouw. Hierdoor kan de radiator jouw keuken of badkamer snel verwarmen. Door afgeronde hoeken oogt deze radiator zeer luxe. Mede dankzij de mat witte afwerking is de Thermrad ook zeer geschikt om mee te pronken in je woonkamer. Plezier gegarandeerd met de AluSoft.  

Bij CVkoopjes vind je een ruim aanbod voor design radiatoren. Dankzij hun expertise kunnen zij je goed adviseren voor je meest geschikte design radiator.

Misschien vind je dit ook leuk

Comments are closed.