Badkamer-en-toilet

Mobiel toilet kopen: waar moet je op letten?

mobiel toilet kopen

Mobiele toiletten worden op allerlei verschillende gelegenheden gebruikt. Niet elk mobiel toilet is echter hetzelfde. Er zijn ontzettend veel verschillende opties en mogelijkheden die passen bij verschillende situaties. Waar moet je op letten bij een mobiel toilet kopen?

Wie is de gebruiker?

Het is ten eerste belangrijk om na te denken over de gebruiker van het toilet. Een mobiel toilet kan bijvoorbeeld ingezet worden op feesten, evenementen of bouwplaatsen. Deze situaties zijn erg verschillend en hebben daarom ook verschillende gebruikers met andere soort behoeften. Voor kleine feesten wil je waarschijnlijk een kleinschalig en schoon toilet hebben.

Voor grote evenementen zoals festivals, wil je waarschijnlijk veel meer toiletten zodat veel mensen tegelijk van het toilet gebruik kunnen maken. Ook zijn de wensen per bouwplaats verschillend als het om mobiele toiletten gaat. Soms is een wc unit genoeg, terwijl op andere bouwplaatsen meerdere mobiele toiletten nodig zijn.

Gelegenheid om handen te wassen

Denk er ook over na of er al een gelegenheid is waar mensen hun handen kunnen wassen. Bij grotere evenementen is er namelijk soms als een centrale gelegenheid om handen te wassen. Dit hoeft dan niet meer opgenomen te worden in het mobiel toilet. Voor particulier gebruik of kleinere evenementen, is dit vaak niet het geval. Het is dan aan te raden om handwas unit toe te voegen aan het mobiel toilet. Gebruikers kunnen dan gemakkelijk hun handen wassen op het toilet zelf. 

Een combinatie van toiletten en urinoirs?

Wil je alleen toiletten of ook urinoirs? Een urinoir is vooral gebruikelijk op grotere evenementen of op de bouwsector. Een urinoir is erg handig en snel voor mannelijke gebruikers. Hierdoor blijven de reguliere toiletten ook een stuk schoner. Vrouwen kunnen dan gebruik maken van de andere mobiele toiletten. Voor kleinere feesten is het meestal niet nodig om een urinoir te installeren. Hier worden de toiletten namelijk minder vaak gebruikt waardoor ze ook schoner blijven. 

Een mobiel toilet aanschaffen?

Wanneer je keuzes gemaakt hebt over het soort mobiel toilet dat je wilt, kun je een mobiel toilet kopen. Op MobielToiletKopen.nl worden verschillende soorten mobiele toiletten aangeboden. Hier kun je ook kiezen voor extra opties, zoals een urinoirs, een doorspoelsysteem of een handwas unit. Een mobiele wc unit is onmisbaar op elke bouwplaats, maar ook op een feest of evenement moet er goed nagedacht worden over het aantal mobiele toiletten.

Meer over klussen?

Misschien vind je dit ook leuk

Comments are closed.