Badkamer-en-toilet

Ideeën voor een mooie badkamer

badkamer

Een mooie badkamer hoeft niet alleen een functionele ruimte te zijn, het kan ook een ruimte zijn die je leuk indeelt en waar je trots op kan zijn. Denk aan de meubels, tegels en decoratie die je op elkaar afstemt. Hieronder zijn daarom de leukste ideeën voor de badkamer de vinden. 

Sfeer

Als je binnenkomt in de wc’s van een duur hotel zal je meteen een paar dingen opvallen. Er is geen felblauw licht en het ruikt heel lekker. Je komt hierdoor een rustgevende ruimte in gewandeld. Er wordt gebruikt gemaakt van gedimd warm geel licht en kruidige geuren om een ontspannen ruimte te creëren. Je kunt dit principe ook toepassen op jouw badkamer en daarmee de sfeer om toveren tot een rustgevende spa.

Chique stenen

Verder zal je opvallen dat de wand bestaat uit prachtige stenen. Vervang die standaard witte tegels dus voor iets dat je écht mooi vindt. Bijvoorbeeld de prachtige stenen in de afbeeldingen hierboven. In veel chique badkamers zit vaak marmer verwerkt. Deze stenen zullen jouw badkamer ongetwijfeld doen schitteren.

Het laatste van steen wat we vaak terugvinden in een stijlvolle badkamer is een mooie wasbak. Je kan je eigen kleine wasbak vervangen door een grote ruimte wasbak die helemaal past bij het nieuwe interieur van jouw badkamer

Schimmelvrij

Wanneer je een mooie glanzende badkamer wil staat het natuurlijk niet goed als er schimmel op de muren zit. De badkamer kan nog zo chic en mooi ingericht zijn, maar als er schimmel zit ziet het er gewoon vies en onverzorgd uit.

Dit wil helemaal niet zeggen dat jij vies en onverzorgd bent, veel mensen hebben last van schimmel. Je hebt gewoon de goede oplossing nog niet gevonden. Murprotec heeft alle oplossingen voor vochtproblemen muur. Voor in de badkamer is het nodig om een goed luchtbehandelingssysteem te plaatsen.

Hulp bij het ontwerpen van jouw badkamer?

Misschien vind je dit ook leuk

Comments are closed.