Aanbouw-en-Opbouw

De juiste nieten voor uw tacker | Tackerplein.nl

Heeft u een nieuwe tacker gekocht of zijn de nieten van uw nietpistool op? Dan is het belangrijk om de juiste nieten te kopen. Per tacker kan het namelijk verschillen welke nieten u nodig heeft. Tackerplein.nl heeft een ruim aanbod in nieten, T-nagels en stripnagels die geschikt zijn voor uw tacker. In onze webshop kunt u eenvoudig nieten bestellen in diverse groottes en hoeveelheden. Heeft u advies nodig over de juiste bevestigingsmaterialen? Eén van onze specialisten adviseert u graag over de juiste combinatie. U kunt ook onze nietwijzer gebruiken. Hierin kunt u overzichtelijk zien welke nieten er in uw tacker passen en welke juist niet. Bestel vandaag nog de nieten die passen bij uw tacker in onze webshop.

Ruim aanbod aan bevestigingsmaterialen voor tackers

Bij Tackerplein.nl bent u op de juiste plek voor alle nieten voor uw tacker. Onze nieten zijn uitsluitend van topkwaliteit en zijn geschikt voor elke klus. De bevestigingsmaterialen verschillen in lengte van 10 tot 150 mm en zijn verkrijgbaar in blank, RVS en gegalvaniseerd staal. U kunt de nieten uitkiezen die passen bij uw klus en tacker. Ook voor veelvuldig gebruik bent u bij Tackerplein.nl op de juiste plek. Wij hebben altijd voorraad en de nieten zijn verpakt per 10.000. Ons assortiment bestaat uit nieten van bekende tackermerken zoals Bostitch tackers, Unit Steel en Haubold. Kies de nieten die passen bij jouw klus en tacker in de nietwijzer. Heb je specifieke vragen? Onze klantenservice staat voor u klaar om u van de nodige informatie te voorzien.

Uw leverancier van tackers en bevestigingsmaterialen

Tackerplein.nl is specialist in hechttechniek en dé webshop voor tackers en bevestigingsmaterialen. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod tackers van verschillende types. Onze tackers zijn van topkwaliteit en hebben een lange levensduur. In onze webshop vindt u alles wat nodig is voor het gebruik van uw tacker. Onze producten zijn eenvoudig online te bestellen en worden snel bij u thuis bezorgd. Als u vóór 13.00 uur besteld, dan kunt u de bestelling de volgende dag al in huis of op de zaak verwachten. Tackerplein.nl is met ruim 30 jaar ervaring zeer deskundig op het gebied van tackers. Heeft u vragen? U kunt met ons contact opnemen via door ons contactformulier in te vullen of ons te bellen op 0546 492 740. 

Misschien vind je dit ook leuk

Comments are closed.