Aanbouw-en-Opbouw

Betonnen legoblokken voor een wand van beton

Betonnen legoblokken Klusje

Betonnen legoblokken zijn op vele manieren te gebruiken. Omdat ze zeer duurzaam zijn en oersterk kun je ze gebruiken voor een permanente oplossing of voor tijdelijk gebruik.

De betonnen blokken danken hun naam aan het beroemde lego principe. Ze zijn voorzien van noppen waarmee ze makkelijk op- en naast elkaar te stapelen zijn, waardoor ze feilloos met elkaar te verbinden zijn. Hierdoor hoeft u geen gebruik te maken van cement of ander middel om ze naadloos op elkaar aan te laten sluiten. Je stapelt de betonnen legoblokken, met behulp van een heftruck of andere machine, in halfsteens verband op- en naast elkaar tot de gewenste hoogte en breedte.

Wanneer je een toegang tijdelijk wilt blokkeren bij een evenement bijvoorbeeld bouwt u zo op eenvoudige wijze een onneembare barrière. En na afloop haalt u de legoblokken van beton weer uit elkaar om ze naderhand te gebruiken bij een volgend evenement.

Betonnen legoblokken veelzijdig inzetbaar

De betonnen legoblokken zijn vervaardigd uit oersterk prefab beton. Dat betekent dat ze bestand zijn tegen alle weersinvloeden en niet gaan scheuren, barsten of krimpen bij strenge vorst, neerslag of extreme warmte.

Daardoor zijn de betonnen legoblokken geschikt om bijvoorbeeld een keerwand te maken of een terreinafscheiding. Het beton is zelfs geschikt tegen hitte waardoor u er ook een brandmuur mee kunt maken. Of voor opslag van compost en mest want het zuur dat hierbij vrij komt tast de legoblokken op geen enkele manier aan. Ook op een bouwplaats komen ze goed van pas. Om opslag te bieden aan zand, grind of andere materialen zijn de betonnen legoblokken ook heel geschikt. En om er voor te zorgen dat er niemand tegen de gestapelde muur aanrijdt zou je als afscheiding betonnen biggenruggen kunnen gebruiken.

Legoblokken van beton kopen

Wanneer u een ruime keuze wilt hebben uit verschillende formaten legoblokken loont het beslist de moeite om online om websites van handelaren te bekijken. Hier vindt u diverse betonnen legoblokken, in diverse maten en uitvoeringen.

Wanneer uw gewenste betonblokken er niet bij staan kunt u altijd een vrijblijvende offerte op maat aanvragen. Dat is mogelijk bij handelaren die alles in de eigen fabriek produceren. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die betonnen legoblokken u te bieden hebben en vraag vandaag nog meer informatie aan over betonnen legoblokken.

Misschien vind je dit ook leuk

Comments are closed.