Aanbouw

Alles wat je moet weten over een aanbouw

aanbouw

Wil je een fraaie aanbouw aan je woning laten maken? Dan is dat een verstandige keuze en een goede investering. Je woning ziet er na een verbouwing een stuk groter en mooier uit. Hierdoor  zorg je ook voor een stijging van de waarde van jouw woning.

Of je nu kiest voor het laten plaatsen een bijkeuken als aanbouw via De Aanbouw Expert, voor een serre, nokverhoging of geveluitbreiding: je huis laten verbouwen is altijd profijtelijk!

In dit artikel lees je nuttige tips om in de gaten te houden als je plannen hebt om een aanbouw te gaan plaatsen.

Kies voor een ervaren en betrouwbare aannemer

Wil je een aanbouw gaan realiseren, zoals een extra verdieping op je bijkeuken of een dakkapel? Zorg er dan voor dat je een ervaren en betrouwbare aannemer, zoals De Aanbouw Expert, inschakelt om deze klus voor je uit te voeren.

In de bouwsector zijn helaas veel beunhazen en doe-het-zelvers actief, die lang niet altijd kwaliteitswerk leveren. Een aanbouw realiseren is iets wat je niet elke dag doet en een project dat professioneel moet worden uitgevoerd. Door dit te laten doen door een specialist als De Aanbouw Expert ben je verzekerd van optimale kwaliteit tegen een scherpe prijs!

De aanbouw moet naadloos overvloeien in je bestaande woning

Wil je dat jouw aanbouwproject echt meerwaarde oplevert? Dan is het cruciaal dat jouw bijkeuken, serre of dakkapel naadloos aansluit op de bestaande woonruimte. Voor een extra stuk bij je woning aan, zoals een serre of een houten overkapping, moet je zorgen dat je de gevelaansluiting zo open mogelijk houdt.

Hiermee creëer je namelijk het meeste extra leefoppervlakte en kun je jouw woning visueel één geheel laten lijken. Kortom: kies bij een aanbouw van vier meter breed niet voor alleen een toegangsdeur, maar open de complete gevel voor optimale ruimtewinst!

Voldoende licht is belangrijk voor een prettige woonervaring

Of je nu een nokverhoging gaat plaatsen of kiest voor het aanbouwen van een bijkeuken aan je woning: belangrijk is dat de extra leefruimte die erbij komt voldoende verlicht wordt. Zorg daarom voor grote ramen, waardoor er veel licht binnenvalt.

Niet alleen lijkt de woonruimte hierdoor groter. Fijn is ook dat de verlichting minder vaak aan hoeft en je via zonlicht gratis warmte je woning binnenhaalt. Eventueel kun je natuurlijk ook kiezen voor een fraaie lichtkoepel!

Comments are closed.