Aanbouw plaatsen 4 x 4 meter medio september/oktober 2015nr. 265
Omschrijving

Beste aannemers, klusbedrijven,

Binnenkort (1 september) kunnen wij onze nieuwe woning in Wageningen-Hoog betrekken. Voordat wij daar intrekken, willen we graag een eerste van meerdere verbouwingen laten uitvoeren (op te leveren 16 oktober). Dit betreft de uitbouw van de keuken, om deze daarmee ook bij de woonkamer te trekken.

De gevel van de keuken dient circa 4 meter naar buiten verplaatst te worden, waardoor de patio bij de woning betrokken wordt. Deze gevel zal vervangen worden door een glazen pui van grond tot plafond, op basis van slanke metalen kozijnen, met roedeverdeling in jaren '50 stijl zoals voorgevel, met dubbele openslaande deuren naar achtertuin. Ter hoogte van het raam van de woonkamer, wat als gevolg van de uitbouw ingesloten wordt, dient een doorgang gecreŽerd te worden. In het dak zal een lichtstraat aangebracht worden. Zie ook schets in bijlage

Een en ander wordt momenteel door architect uitgewerkt, maar ik zou graag nu al in contact treden met geÔnteresseerde aannemers. Bezichtigen ter plaatse is mogelijk. Een uitgewerkt ontwerp wordt 16 juli aangeboden aan geÔnteresseerde aannemers voor het uitbrengen van een gespecificeerde offerte. Gespecificeerde offertes dienen bij voorkeur voor 1 augustus aangeleverd te worden ter beoordeling. Gewenste aanvang bouw 1 september of zo vroeg als mogelijk. Oplevering 16 oktober, of zo vroeg als mogelijk.

Past bovenstaande timing u niet? Laat me dan toch weten of u eventueel interesse heeft, en op welke termijn u wel verwacht een en ander te kunnen realiseren.

Vriendelijke groet,
Kristian Zuur

Foto's
Plaats Bemmel
Bieden per Totaalprijs
Materiaal wordt verzorgd door Vakman
Eerste dag In overleg
Veiling periode 30 dagen
Veiling duur resterend 06-07-2015
Biedingen op deze klus
Bod Bieder Datum
Er is nog niet geboden op deze klus
De veiling is afgelopen, u kunt niet meer bieden
Advertentie
Locatie
Locatie wordt geladen
Vragen over deze klus
Type Datum Door Vraag
Er zijn nog geen vragen over deze klus.
Stel een vraag